Renovering af trappe

Renovering af trappe med eksperthjælp

Hos Brabrand Gulve er vi specialister i at renovere og reparere trapper beklædt i vinyl eller linoleum. Vi står klar til at hjælpe med dygtige og erfarne håndværkere, der forvandler din trappeopgang til et stilfuldt og funktionelt rum.

Vi arbejder for både private og erhverv i områderne omkring Århus, Risskov, Højbjerg og Brabrand.

Vinyl og linoleum til trappe

Vi er eksperter i at lægge vinyl og linoleum i trappeopgange. Vinyl og linoleum er ikke blot holdbare materialer, men fås også i et væld af farver, nuancer og mønstre. Det er materialer der giver dig mulighed for at skabe præcis den stil du ønsker, samtidig med at du får et slidstærkt og holdbart resultat.

Vi sørger for at gulvet på trappen bliver monteret præcist og professionelt, så du får det bedst mulige resultat. Vi har mange års erfaring med renovering af trapper og trappeopgange med vinyl og laminat. Det er slidstærke materialer, der tåler meget trafik og slid.

Skræddersyede løsninger til renovering af trapper i laminat

Vores erfaring inden for renovering af trapper med laminat eller vinyl, giver dig mulighed for at opgradere udseendet og holdbarheden af din trappe på én gang. Vores erfarne team lytter til dine behov, så vi sammen finder den helt rigtige løsning, der passer præcist til dine behov og krav. Vores team af dygtige håndværkere sørger også for at montere vinyl og linoleum præcist og professionelt.

Vi vejleder dig gerne om valg af farve og materiale, så du kan træffe det helt rigtige valg til din trappe. Vi ved hvilket materiale der passer bedst til dine behov og kan vejlede dig om hvilken type, der er ideel til dine behov. Vi kan montere vinyl og linoleum i farver og mønstre, så det kan tilpasses præcist til din stil og budget.

Vi kan naturligvis også reparere enkelte trappetrin, hvis de trænger til en ny beklædning.
 

Kontakt os i dag for hjælp til reparation af trappelaminat

Lad Brabrand Gulve være din partner i renoveringen af din trappe og opgang. Vi leverer skræddersyede løsninger, der passer til dine behov og præferencer. Kontakt os i dag på telefonnummer 26221611 eller send os en mail på info@brabrand-gulve.dk. Du kan også til enhver tid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.