Vinylgulv

Vi er eksperter i vinylgulve 

Hvis du leder efter et moderne, holdbart og prisvenligt gulv til dit erhverv, så er vinylgulv et godt valg. Vinylgulv er et plastgulv, der kan fås i mange forskellige farver, mønstre og designs. Det er nemt at rengøre og vedligeholde. Det er et vandtæt gulv, der er modstandsdygtig for for ridser og pletter. 

Brabrand Gulve er et professionelt gulvlæggerfirma i Århus og omegn. Vi har mange års erfaring med at udføre flere typer af gulve. Vi specialiserer os i lægning og montering af vinylgulv og linoleumsgulv til både private og erhverv. Vi kan også reparere dine gulve, hvis der er steder som skal udskiftes.

Vi tilbyder dig et uforpligtende tilbud på dit nye drømmegulv fra Brabrand Gulve. Du skal bare fortælle om dit projekt og dine behov, så vi kan vurdere de bedste muligheder for dig. Vi vil også give dig råd om de forskellige typer af gulve, der findes på markedet, så du kan vælge den type, der passer bedst til dit behov.

Brabrand Gulve - din gulvlægger

Hos Brabrand Gulve anvender vi de bedste materialer og udstyr til vores arbejde. Vi går op i kvalitet og kundetilfredshed. Vi forsøger altid at arbejde hurtigt og effektivt, så du undgår at vente på at vores arbejde bliver færdigt. Vi ved hvor vigtigt det er for erhvervslivet at kunne arbejde, så derfor arbejder vi effektivt og hurtigt hos dig. Vi sørger for at holde dig opdateret gennem hele processen, så du har et overblik.

Vinylgulve og holdbarhed

Vinylgulve er generelt meget holdbart og modstandsdygtig over for slitage og ridser. Vinylgulv kan tåle høj modstand og trafik og det er nemt at vedligeholde og rengøre. Derfor er vinylgulve velegnede til at lægge i fx køkkener, køkkenalrum og entreer. Vinyl er generelt en del billigere og lettere løsning end mange andre typer gulve.

Vinylgulve er også vandfaste og vandafvisende, hvilket giver en lang række fordele og muligheder. Vinylgulve er lavet af fleksibelt materiale, som også er velegnet til at skabe en bedre akustik.
 

Kontakt os i dag og hør mere om vinylgulv

Vi er klar til at hjælpe med råd og vejledning om det bedste type gulv for dig. Vi kan vejlede dig om valg af vinylgulv og vedligeholdelse, så du får det bedst mulige resultat. Ring til os på telefonnummer 26221611 eller send en mail til info@brabrand-gulve.dk. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular.