Fordele ved vinylgulv i hjemmet

Der er mange fordele ved vinylgulv i hjemmet. Vinylgulv er et slidstærkt og modstandsdygtigt gulv, som er egnet i næsten alle rum. Herunder dit køkken, din stue og dit badeværelse. Der er også praktisk og nemt at rengøre. Læs mere om fordele ved vinylgulv i hjemmet i denne artikel.

Vinylgulv er slidstærkt og modstandsdygtigt

Et vinylgulv holder i mange år, og med sin modstandsdygtighed er det svært at slide op. Derfor egner vinylgulv sig rigtig godt til de rum, som du og din familie bruger mest. Vinylgulv er derfor især velegnet til dit køkken. Dette er også et populært valg, da vinylgulv er nemt at rengøre og er meget resistent overfor skidt og fedtpletter.

Vinylgulv til badeværelset

Der findes overordnet to typer vinylgulv; boligvinyl og vådrumsvinyl. Vær opmærksom på at vådrumsvinyl er det eneste vinylgulv, som er godkendt til badeværelset. Vådrumsvinyl skal desuden monteres af en professionel gulvlægger, da det skal svejses. Når vinylgulv på badeværelset svejses bliver det 100% procent vandtæt. Endnu en fordel ved vinylgulv på vadeværelset er, at vinylgulv er skridsikkert og friktionssikkert.

Vinylgulv er nemt at rengøre

Vinylgulv er nemt at rengøre, og i det daglige kræver det kun en blød kost, eller støvsugning med børstemundstykke. Vinylgulv skal vaskes med tør- eller fugtmopning. Læs mere om rengøring af vinylgulv her.

Find flere råd om behandling og rengøring af vinylgulv:

  • Ofte stillede spørgsmål om vinylgulv
  • Guide til rengøring pleje og vedligehold af vinylgulv

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.